090430

Idag är det sista april, tänk att imorgon är det maj månad! Sommaren smyger sig på! Härligt! Igår var det 25 grader!!!

Jag och Malin var och tränade 11.30-12.30 sedan åkte vi till getterön och satte oss och käkade lunch, mm salland med kyckling röra från Blå dörren!!! Lovley! =) hehe
Sedan kallade jobbet, ville verkligen inte gå in och sätta mig! Men men vad gör man inte, kvällen gick riktigt fort här på jobbet! Ja tiden går fort när man har roligt! Idag jobbar jag fram till 15.00 sedan blir det till affären och köpa engångsgrill och lite korv med bröd och rostat lök! För kl. 17.00 träffas jag Martin, Johan & Carro med barnen, Malin & Andreas och kanske Tony & Lisa med deras bebis på 1a vik på getterön. Då ska vi grilla lite och umgås!

Imorgon blir det jobb mellan 7-11 sedan gör tåget till GBG 11.34 och jag beräknas vara i GBG 12.17 så är man väl på Liseberg innan 13.00 iaf!!! =) hehe längtar såå, känner mig som 10 år!!! WIIIE Liseberg!!!

Stackars Bella!!!

idag har min lilla Bella fått vara själv jätte mycket!!! Först var hon själv när jag tränade mellan 11-12.45 sedan var vi på getterön och åt lunch och Bella badade och sprang lite.
Sedan lämnade jag lilla donnan hos mamma igen för hon skulle ju sluta 16.00 och Martin med... men dock var det ingen som kom hem eller hämatde henne. Jag hoppas att hon nu har fått någon som gått ut med henne!!! Jag sitter ju på jobbet och kan inget göra, tänker bara på hur kissig nödig hon måste vara!!!! och ingen svarar när jag ringer, verker mor eller älskling... *morr morr*

090428

Ledig idag med, underbart!
Jag kom upp i tid för träningen, så kl.10.00 var jag på jympa! Härligt att ha gjort det =)!
Sen åkte jag hem till mor och käka wook! mums va gott det var! Sen åkte jag Bella & Malin till 3de vik på getterön och fikade. 1 st muffins 1 st clementin och kaffe! =) Åhh Bella badade som vanligt och som alltid rullade hon i sanden, *underbart* hehe, men nu är hon nyduschad!
När jag kom hem satt jag mig på min uteplats och drack mer kaffe, men sen tog orken slut, jag gick och la mig och sov i timma haha =)

Nu sitter jag och lyssnar på Grease låtar =) hehe och snart ska man till stallet. Hade tänk att åka förbi far min och lämna lite ridsaker-ridkläder till mina lillasystrar!

Ikväll blir det mys i soffan med ugly betty & DESPERATE!

Horoskop

Jag har blivit lite besatt av horoskop nu, haha =)

cid:008701c90cb9$c4733f20$0b00a8c0@ACERSA803
ARIES - The Aggressive

Outgoing. Lovable. Spontaneous. Not one to mess with. Funny. Excellent kisser EXTREMELY adorable. Loves relationships, and family is very important to an aries.  Aries are known for being generous and giving. Addictive. Loud. Always has the need to be 'Right'. Aries will argue to prove their point for hours and hours.  Aries are some of the most wonderful people in the world.

090427

Jag hade namnsdag igår, hehe heter ju Therese också!! =)

aahh idag sov jag läänge oj så gott, ville inte gå upp. Men klockan blev halv tolv och jag var tvungen! hehe, sen åkte jag till mamma och käkade sen var jag nere på HM och shoppade så söta bebis kläder till lille Adrian, (Annes bebis) och sen var jag på BB och hälsade på! Oj så söt, ojojoj pytte liten va han! mmm ÅHH! Ja det går inte att förklara.. Bara såå söt! Hur kan man vara såå söt? hehe, ja tänk den dagen man får en sån liten!

Ja idag kommer det inte hända mycket mera, ska iväg och handla och sedan ska jag laga kräftsoppa! Mmums!

Imorgon ska jag upp tidigt, haha joo jag ska träna klockan 10.00!!! hehe, bara jag kommer upp, jo men det ska jag göra!
Sen är det ju tisdag, så då är det ridning och desperate!
På fredag blir det Liseberg, åhh bara älskar det, jag blir som 10 år igen när jag kommer dit, å jag ska åka de och de haha! Sen ska vi sätta oss och käka och dricka ÖL!! Så man får ju passa på att åka allt innan, haha nää nåt kan man säkert åka efter ett par öl, eller njaaa nej kanske inte! aa de lär vi märka, vi tar det som det kommer!!

Nä nu ska jag plocka ur diskmaskinen!

Eld

Elden har ofta setts som mänsklighetens och civilisationernas hjälpare och vägledare. Elden skall tas på allvar, annars så kan det lätt bli farligt. Eldpersonens natur är energisk, passionerad men ibland nyckfull. De stjärntecken som präglas mest av detta är eldtecknen Väduren, Lejonet och Skytten. Antikens medicin sade att dessa personer lätt blev koleriska, och ett häftigt, eldigt humör var typiskt dessa.

I den grekiska myten är Prometevssagan särskilt känd. Prometevs, som tillhör en äldre gudasläkt, stjäl elden från gudarna och ger denna till människorna. Han hjälper således mänskligheten enormt genom att trotsa gudarna, men måste sedan ändå straffas genom att fjättras vid en bergstopp och torteras.

Salamandern anses i västerländsk tradition vara eldens elementarande. Måhända är han en mindre släkting till draken som i väst före kristendomen, precis som i dagens öst, snarare symboliserade positiv kraft än någonting annat. Salamandern ansågs bo i vulkaner, något som alkemisterna antagligen hade fått om bakfoten.

Stjärntecken: Väduren, Lejonet och Skytten.
Nyckelord: sommar, mage, ungdomlighet och gul galla.
Egenskaper: passion, eldighet, entusiasm, koleriskhet och spontanitet.haha det ästa med detta var ju:
Gul galla!!! =) haha (mitt nyckelord numera)


trött

Trött idag, var ute igår. Hade skoj som bara den! Tills jag skulle hem!

Mamma kom med min cykel igår, =) så jag cyklade hem till Frida och till stan på kvällen, sen cyklade jag hem och till jobbet idag! Så nu kommer min bil bli lessen på mig när jag ska börja cykla överallt. Ska bara lära Bella att bli lite duktigare på att springa jämte, så löser ju sig allt!
Helen & Carola var en stund hos mig igår och Helen hade med sig KRÄFTOR, havskräftor!! mmm så j*vla otroligt gott det är, bara ÄLSKAR det!!!

Imorgon ska jag till BB, Anne har fått en liten pojke!!! Jag ska dit och hälsa på, så man kan få hålla en sån där liten sak... ojoj, mmm vill!!! Åhh håå!

Nää vad tiden går sakta idag på jobbet, känns som om jag suttit här hela dagen, man det är långt kvar tills jag ska cykla hem. (ikväll kl 23.00 utan jacka) åhh, kommer bli kallt!

Läser mitt horoskop och tydligen är Veckans tema: "Klarsynt" Stjärnorna gör dig alerrt och vaken och där andra ser hinder ser du mest möjligheter. Detta ger dig fina fördelar på jobbet om inte annat!
*Veckans bästa : Din Energi
*Veckans sämsta: Lata vänner.
*Råd: Muntra upp din omgivning.
Och i en annan tidning:
Kärlek: En ovanlig fin vecka väntar dig. Det handlar inte bara om kärlek utan om harmoni och vårkänslor!
Ekonomi: En bra vecka för dig men det går inte fort, utan de förändringar som du genomför tar lång tid.
På internet:
Kärlek: Idag kan du vara nedstämd när dina förväntningar inte slår in. Du tycks vara mycket missnöjd med kärleken i ditt liv.
Tur
Turen har antagligen inte mycket att göra med olika situationers utgång idag. Vid spel kan den dock vara dig behjälplig.
Hälsa
Du tycks inte känna för motion och idrott just nu, men det vore kanske nyttigt med lite frisk luft
Ekonomi
Du får en del fina idéer som rör din bostad. Kanske hittar du bra och billiga möbler eller ekonomiska pysseltips
Arbete
Du känner inte alls för att gå till jobbet idag. Försök ändra din arbetssituation om den känns ohållbar för dig.
Relationer
Håll dig till det väsentliga och låt inte andra leda dig på avvägar.


Haha ja vad ska man tro!

Lördags morgon

Lördags morgon och solen skiner så! Värmer gör den också! Jag sitter på jobbet nu, ser hur mer och mer folk ställer upp stånd på torget, det är en väldig skillnad från ungefår 1 timma sedan!
Idag ska jag jobba fram till 15 sedan blir det hem och städa undan det värsta! hehe, sen ska jag fixa iordning mig och kl 16.30 kommer Carola (pappas fru) och Helene (Carolas kompis) de ska för förfesta hos mig innan de ska iväg! Jag ska förmodligen hem till Frida, jag bjöd in mig själv och Helena till henne ikväll, och nu verkar det tydligen bli lite fest där =) *jippie*
Sverige spelar sin första VM match idag, mot Österrike... Hoppas nu att de vinner! Heja Sverige!

Igår var en underbar dag, iaf "dagen". Vaknade vid halv 10, duschade och gjorde mig iodning. Jag, bella och mamma åkte till 3de vik på Getterön (hundstranden) och gick med Bella, hon sprang i en 20 meter lång lina, så hon kände sig nog lös! Sedan satte vi oss och åt frukost och drack kaffe! Bella badade för fullt och som alltid efter badet rullade hon sig i sanden!!! *underbart* tycket Bella men det tycker inte mamma... =) haha

Sedan åkte jag till stan och käkade lunch med Helena, jag åt god fisk =) mums!! Vi satt och tjöta skit i 2 timmar på en uteservering *lovley*
Sedan jobbade 14.45 - 23.00 ojoj vad mycket jag hade... åhh hej å hå! haha

Ont i fötterna

Mmm har ont i fötterna, måste sitta ner! Nya skor till jobbet måste bli mitt nästa inköp... Dock tror jag inte att det blir så, men man kan ju hoppas...!

=)

Oj vad dagarna går!!

I lördags morgon ringde Frida och väckte mig 5 min innan klockan skulle ringa =) hehe 04.55 =) YES! nu var det match dags, packa ihop maten drickan sminka sig lite och sen kom Frida och hämtade mig... Kom till stationen där var ca 1000 andra blå klädda =) åhh vilken känsla!!! 17 vagnar långt tåg lämnade Varbergs station kl. 06.51!!! Nu var vi på väg mot STHLM!!!! Ja vid halv åtta öppnades ölen, OBS jag var sen eftersom jag hade lite feber... Vi sjung och drack öl! Framme i sthlm invaderade vi centralstationen, GRYMT! (ska lägga upp bilder när jag kommer hem) Vi tog tunnelbana till Globen området och gick och käkade lunch, sen satte vi oss på en bar och drack öl cider och en shot =) hehe, väl inne på globen dracks det öl i varenda paus och tyvärr vann aik guldet, men sak samma... Vi var där och stöttade vårt lag, och vi var GRYMMA!!! trodde nu att vägen hem skulle bli lång och tråkigt, men icke det! Jag var på riktigt bra humör och festade hela vägen hem, när vi var framme i Varberg fortsatte partyt!!! Sikken dag, underbar!! hurra hurra!! Längtar till nästa final redan nu!!!

Ja när jag vaknade på söndagen hade jag knappt någon röst, dock inte bara för jag hade skrikit mig hes utan också att jag var dunder förkyld... Nu är det lite bättre men rösten sviker ibland.. hehe, idag blir det stallet =) Imorgon ska det tränas, har vart dålig på det de senast 2 veckorna, har bara blivit 1 dag i veckan... Nu är det andra bullar!!! Men som sagt det har vart påsk och så har jag vart sjuk!!! Eller är fortfarande.. !

I fredags förresten spelade vi ju minigolf, vi var 7 pers och det tog 45 min att spela 4 hål *asg* sen slutade vi och gick in till solviken och drack öl. hehe, jag kom dock 2 a =) de ni!!!


nää back to work 

Fredag

Åhh fredag, härligt... Dock känner jag mif febrig och har ont i halsen som bara den... Inte så kul!
har idag vart och handlar inför ikväll och morgondagen samt ett litet besök på bolaget, var där ca 10.10 och det var redan då super mycket folk!!! haha, herre gud! För min del blev det en låda black tower och 2 st kung öl!!! HAHA så jag ska nog klara mig under morgondagen!!!! Förra gången jag var uppe så tog ju drickan slut på hem vägen, inte kul de inte!!! Som tur var ju att Helena hade skumpa med sig då!!!

Tror inte det blir någon träning idag, vill inte bli sjukare... Men jo kanske tränar ändå, jag får se... *prosig* ja nu nös jag igen... uscha!!

Underbart väder ute idag! Ser frame mot grillning och minigolf!!

Morgondagen...?

Imorgon är det fredag!! hurra hurra! Jag ska som sagt jobba ungefär 11-15 sedan blir det träning kl17.00.
Sen så ska vi kanske grilla hemma och sen ner och spela lite minigolf!  =)
Jag ska ta det ganska lugnt, ska ju vara på stationen kl.06.00 på lördag morgon.. hehe, mm undra hur jag ska komma dit? Känner ju inte för att gå, blir ju en del att bära, jag menar man ska ju ha mat å så med sig!!! =)=)

Nää nu slutar jag jobba om 1 timma, så jag har lite kvar att fixa innan Emelie kommer och löser av mig!

fortsättning på dagen

Mmm gott var det med frallor till frukost, ni vet när de är varma så smöret liksom smälter.
När jag kom till mamma så fick jag lunch, stekt torskfilé med potatis, mmm va länge sen jag åt fisk. Det är så himla gott! Varför äter man det så sällan?


Nu sitter jag på jobbet och har det lite så där lugnt som man kan ha det ibland, hehe, solen skiner som bara den där ute!
Vill ut, men imorgon, då ska jag njuta av solen, jag jobbar bara 4 timmar 11-15 imorgon =) härlig, fast jag skulle egentligen vart ledig!

PUSS

Torsdag 090416

om 2 dagar åker jag till stockholm för att gå på innebandy finalen mellan WARBERG-aik!
Avresa Varberg, 06.30. Framme Stockholm 11.15
Avresa Stockholm, 20.00 (vårt önskemål). Framme Varberg 00.00
I Globen under finalen har SJ en stor VIP-lounge som de ställer till vårt förfogande precis som förra året. Detta blir vår egna Warbergs-lounge och den rymmer ungefär 1000 personer. Enklare mat finns att köpa där och det är även Globens största bar.  hehe =) Jag längtar!!

Igår var jag och tränade, härligt! haft uppehål i 6 dagar, hehe man har ju velat njuta av vädret + att jag vart bakfull med haha!! Men det var kul att träna, jobbigt som bara den för han hade gjort om passet så det blev ett helt nytt, vilket var jätte roligt!!

Nu ska jag äta frukost, nybakta frallor och fil =)
Sen ska jag hem till mor min och käka lunch, hehe vid två tiden! Sen ska man jobba med,

PUSS

HAHAHAA!!

Hahaha, igår stod jag i kö för att få biljett till innebandy finalen som spelas i globen på lördag! Jag kom 12.35 och jag kom därifrån kl 17.40!!! UTAN biljett!!! *asg*
Personen innan mig fick inte heller biljett men ALLA andra som var före fick. Så jag var alltså 2 pers ifrån, skrattretande...!
Men jag köpte iaf tågbiljetten upp =) Och sen hade jag sån tur så att Frida fixade en biljett till mig senare på kvällen, runt 21.20 tiden =) Gissa om jag blev glad då eller??? hehe

Nu är man tillbaka på jobbet efter 5 dagar ledighet, känns mycket bra!
Fick dock juni schemat, och jag ska jobba midsommaraftons kväll *YES*  eller inte.... mm 14.45-23.00 på midsommarafton, KUL!!! nej, aja, nää vet inte vad jag ska skriva nu.... ÅHH!

gäsp

Åhh nu är snart 5 dagars ledighet över, fan va snabbt det gått. Men kul har jag haft! Ojojoj, i fredags drog vi till kutrinen vid 4 tiden och spelade kubb & fotboll och drack en del öl, hehe, de var ju så himla fint väder!!! Sedan satt vi hemma hos oss och sen drog några till krogen, jag och Martin deckade kanske tidigt... Frida ringer och väcker mig 10.40 på lördag morgon, shit ja just det det är ju fotboll idag! Ojoj kolla när tåget går, ops tåget går 11.53 nu blev det stressigt, hann inte ens känna att jag var bakis, bara på med nytt lager smink, haha nice och sedan 40 min senare står jag på stationen och väntar på tåget! Vi hade riktigt trevligt tills 6 min av matchen hade vart, då stod det 2-0 ja och innan första halvlek var slut styod det 4-0 hahaha och då åkte vi hem! Gick till stationen och tog ett tåg hem! När vi kom fram till Varberg åkte vi Impala! Riktigt trevligt! Det var såå länge sen jag åkte raggar! =) hehe, sen bar det av hem till Sara där vi festade tills vi gick till krogen...! =)
det var en helt underbar påskafton, förutom den såkallade fotbolls matchen, ja jag vill inte ens prata om det!
Igår var jag och kollade när Martin och hans kära korpen lag "tränade" hehe, sen drog Jag Tompa Martin och Pit hem till oss och och grillade =) Nice nice !

Idag släpper Warberg biljetterna till finalen, så kl 15.00 öppnar biljett kassan, får la vara där vid ca 12-13 tiden, så man kanske kan få en biljett! Tror nästan jag borde åka dit nu, men orka köa, jag är trött! Men faan jag vill ju till Globen på lördag!!! Det är ju så himla roligt!

Mmm ja, lägger lite bilder från helgen här

raggar

sara

i gbg???

s & J

Becca Bank & Larry


WII
Jaa just de vi spelade WII i fredags också =)Bilder

Här kommer lite bilder på presenterna jag fick från Sinnikka & Sigge =) :

Tack tack

1

2

3

4

God morgon!

Go morron go morron goo morron!!!!

Vilket väder det är ute idag!! super fint! Igår var det kalas, vi var hemma tidigt för vi var så himla trötta + att Bella var med och att hon blev jätte trött efter 2,5 timmar med 6 ungar efter sig! hehe.

Nää idag blir det andra bullar! Party hoppas jag! =)
Nu ska jag & Bella gå på morgon promenad och så ska vi mata fåglarna vid dammen!

Sikken dag!

Bilen skulle besiktigas 9.20 och jag vaknade 9.12. Så på de 8 min skulle jag hinna ta på mig åka till bilverkstaden och de skulle släcka en lampa på instrumentbrädan samt hinna reg. mig på bilprovningen... HAHAHA!!! Jag kom till verkstaden och då hjälpte han mig att fixa en ny tid, tack tack! Så jag åkte hem till mamma och städade bilen. Sedan åkte jag tillbaka till verkstaden och så fixade de lampan. Kommer till bilprovningen 12.50 och reg. mig! Kör in bilen och allt verkar vara ok, men nope, det är glapp i hörge inre styrled... mmm jaha det lät dyrt...! mm ja har iaf till 11 maj på mig att åtgärda felet! Bella var poppis på bilprovningen iaf, alla skulle klappa! hehe, lite jobbigt!

Nu sitter jag hemma och ska snart fixa mig iordning för kalaset, och sedan har jag svårt att bestämma mig om vi ska festa till det lite efter kalaset eller inte.. mmm jaa svårt! Hehe

Sinnikka och Sigge var här innan och lämnade presenterna =) Jätte fin ute kruka med fina växter och en stor lyckta med ljus och påskpynt i!!! Det var super fint, !! Ska lägga bild på det här inom kort (lovar dock inget)!!!

Ses 

sm-guld

Då gick sm-guldet till Färjestad!
Grattis! Ni är värda det!DIF hockey
Nästa år är det vår tur!!!!

090408

Idag är det älsklingens dag! Hurra hurra för dig! Synd att jag inte kan vara hemma med dig och fira! Har 2 st presenter här på jobber som väntar på dig, och en hemma som inte är inslagen, som du ska få när jag kommer hem. Om du inte sover... hoppas inte!!! 
Men efter jobbet idag är jag ledig i 5 dagar!!! Ska bli så skönt, men de 5 dagarna kommer väl försvinna lika fort som vanligt!

Imorgon ska bilen besiktigas, hehe, tjogi i nio eller tjogo över nio.. humm, vilken tid var det nu då?? Aja, lika bra att tro att det är tjogo i! =) hehe... Sen ska jag hem och städa lite, för sen kommer Sinikka och Sigge och lämnar presenter till mig och martin. För vi fyllt år, och de kan inte ta med presenterna till kalaset imorgon (hemma hos Carola) för de är så stora och otympliga!!! hehe, vad är det?? Hon sa också att om någon mer är jag åker i bilen får de inte plats och blir svårt för mig att ta hem dem då... mmm ja, är jätta nyfiken på vad det kan vara!!!

jaa jo igår, ridningen!!!! Det gick så jävla bra! Är så nöjd med mig själv nu,  för så bra har jag aldrig ridit!! Det är så kul när man känner att man blir bättre och bättre!!! mm vill rida mer!!! Men har inte råd med det, åhh de är ju så synd!!

Dagen idag har bara försvunnit, den har gått såå in i ******* fort, hehe! Först gick jag upp vid åtta tiden och la i en maskin tvätt och skickade Grattis sms till älsklingen, sedan la jag mig i sängen med Bella igen, och vaknade lagom till tvätten var klar. Så då fick man ju hänga upp den på mitt nya tvätt tork ställ =) hehe, sen åkte jag och tränade, sååå underbart det känns efteråt!  Helt otroligt!! Ja och sen var det bara hem och fixa och dona sen åkte jag till stan och köpta 2 presenter till min darling och sen har jag jobbat, och jag jobbar fortfarande... men det känns som om det var en liten stund sen jag kom, hela dagen har gått så fort!


Mmmm idag tror jag faktiskt att FBK vinner SM-guld! men jag hoppas på att HV vinner så det blir 3-2 i matcher!!!

090407

Oj vad dagarna går! Hinner ju knappt med...! Helgen försvann bara sådär, pang! Oj oj, och igår personalmöte hela dagen så där var den dagen borta. Kände att jag ville träna efter mötet igår men var så jädrans trött, och så var det bara bas pass... Nää jag, Bella och Malin gick en liten promenad istället. Härligt det med!

Idag är det jobba och stallet som gäller! Hoppning på ridningen idag, hurra hurra! De ska bli så kul, hoppas nu bara att det går lika bra som det gjorde förra gången!!! Mmm och nu börjar solen ta sig fram mellan molnen också, joo vädret vet ju att de ska bli bättre ungefär vid 3 tiden när jag slutar jobba! =) Hehe, Imorgon blir det träningen 11.30 och sedan ska jag gå på stan och hitta någon fin present (er) till älskligen!!

Nää hinner inte skriva så mycket mer nu, mer än att idag fyller Carola år--- Grattis!!!
Och imorgon fyller älsklingen år, !! dock jobbar jag ju kvällen imorgon =(=( så kan inte fira din dag med dig! Men sen ska jag vara ledig i 5 dagar, härligt! Då ska vi fira och kalasa!

Party

Igår var det party hemma hos oss! Det var skoj som bara den! vi var några stycken och pratat minnen m.m. och jag skrattade som fan! hehe! mm är trött som f*n nu bara, tydligen somnade vi nere vid fötterna där Bella brukar sova helt fullt påkläadda! haha, inget minne av det haha! Träning om 2 timmar, ojoj blir tufft, men jag SKA dit!!!! så är det bara!

Lägger upp lite bilder från gårdagen!
 fest hemma

Fridas pose

Älskling & Tompa

folk

hehe

folk3

Mira


Kycklingarna

Alla pratar om att det är hittat glas i kyckling och tänker på vad som kunnat hända om man fick i sig glas... Ja men tänk på alla stackars kycklingar som fått sätta livet till helt i onödan! Vi snacka inte lite kycklingar (hönor) nu!!!! Såg en bild på blogg.se första sida, där de hänger i benen upp&ner !!! Se nedan, DET ÄR HEMSKT!!!


OBS bild från blogg.se första sida!!!
Jag borde bli vegetarian, för jag tycker så synd om alla djur som får sätta liven till på så hemska sätt. I massproduktion! Men jag älskar kycklingfilé fläskfilé, oxfilé, kotlett m.m.

mm svårt dilemma!

21

Idag fyller jag år, men jobbar just nu! Har en del att stå i! Bilen är nu inlämnad på lagning, och jag har ganska mycket att göra efter jobbet idag, men har jag ingen bil blir det svårt!!!

Härligt!!

Nu sitter jag här hemma har precis kommit ifrån träningen, har kört riktigt hårt idag! Härligt! När jag kom hem från jobbet satte jag mig på uteplaten med Bella och en kopp kaffe, sedan kom älskligen också =) Det var riktigt varmt och skönt! Såå underbart! Det var inte lätt att ta sig till träningen, ville bara sitta kvar! Men jag tog mig i kragen och åkte dit! Nu är jag helt slut i kroppen, det är härligt det också! Hade tänkt att hoppa in i duschen nu, men orkar inte. Min deklaration har kommit, blev först lite sur att jag bara fick 1420:- tillbaka, sen kom jag ju på att jag bodde i Veddige hela förra året så har nu räknat ut min bensinkostnad och den kom upp i 16280:- !!!! Så får man tillbaka allt över 8000:- så jag får ju 9700:- tillbaka!!! hurra hurra, det känns också härligt!!! Allt baar känns bra nu, och så fyller jag år imorgon!! jippie, blir hela 21 år! hehe, tänka sig vad man hunnit med på 21 år! Och så mycket mer som ska hända!! Nää nu ska jga slänga mig på soffan och glo på TV!!! 

VÅR!!

Åhh sikket väder!!! Underbart!!! Vill bara ut ut ut!!!! Sola, dricka kaffe på en uteservering & tjöta skit... mmm må bra!!!
De är livet!!!

Snart slutar jag, ska hem och sätta mig på min uteplats och dricka kaffe och tjöta lite skit med Bella... Hon sov hos sin mormor igår eftersom det var 1 april och öringfisket drog igång! Och jag jobbade kvällen, så Martin var ute och fiksade hela kvällen efter jobbet... Dock blev det ingen fisk, (som vanligt) hehe... Så gulligt!! Mmm men så tomt det är utan lilla Bella donnan!

Nää nu får jag jobba klart så jag kan komma ut!!!

irriterad, arg och mm ÅHH!

mmm är irriterad arg och lite upprörd... mm inget går min väg idag!!! mm faaan, trött och vill ut i det fina vädret...! Vill inte sitta här och jobba nu, alla är bara jobbiga å så måste man vara glad och trevlig när man egentligen bara vill skrika!! mm va härligt att bar få skriva ut sig nu, haha! mm så ja... nu börjar det bli bättre!!!

mmm =) hehe

tränat

Då har man vart och tränat, nu ska jag snart åka till jobbet.. vill inte jobba idag kommer vara så mycket... Och jag ska jobba själv... mmm hoppas att det inte blir så mycket som jag tror...

Igår gick det så himla bra på ridning, är riktigt stolt över mig själv!!! =) hehe, fast en del saker blev ju inte så bra som jag vile men ändå! Nöjd är jag iaf! Nää nu får jag nog åka till jobbet iaf!! =) hehe

Joo idag är det ju 1a final matchen i hockey mellan hv-fbk.. mm blir nog en väldigt jämn match!

Och 1a april idag, mm läs igenom HN 2 gången nu och jag tror att jag hittat skämet!!

RSS 2.0