hemgång =(

Dags att åka hem...

Men en fin vän har fixat fest ikväll, och de sägs att våren ska komma till Sverige idag =) =) =) *hoppas*

hoppas - shoppa

Hoppas jag fått shoppat lite idag =)
Converse kanske........!? (aldrig ägt eller haft på mig, ALLA HAR JU DET...!!!) Men nu kanske jag borde köpa ett par ändå................!

vackert

Vackert


i Turkland

I Turkiet avslutar man gärna en sen kväll med soppa. Dessa sopphak är öppna dygnet runt och varhelst det finns en bar finns ett sopphak. Utbudet består av tomatsoppa, linssoppa eller Iskembe corbasi. Den senare är gjord på komage och vinäger det sägs att denna brygd ska råda bot på alla bakfyllor. Jag vet inte!


här är jag nuHär är jag nu.
Ena sidan av staden är Europa andra sidan Asien.

COOLT.

Istanbul

mamma har säkert fått in mig i den där moskén, jag har säkert vart i alla ;-)


åhh...

Åhh är så trött på en viss person att jag tror jag kan spy! Att personen kan hålla på, att den kan med! Tänker sig inte för hur h*n beter sig, skaffar sig bara fiender. Personen vågar inte erkänna att den kanske gör fel, eller inte klarar av det den sätter sig in i. Förstår inte sitt eget bästa. Har fått ett antal varningstecken, men verkar inte förstå ändå. Stackare. Fast nej, jag tänker inte visa förståelse, inte nu, personen har låtit det gå för långt. GE UPP! Erkänn att du behöver hjälp, be om ursäkt för ditt beteende, ändra på dig och bli människa!!! 


Aja, såå fick jag spy lite galla med! =) Skönt!

om 12 timmar sitter jag på flyget =)=)=)=)=)=)=)=)=)=) wiiie!

japp

Dags att packa =)

Idag har det vart 27 grader i Istanbul, hoppas det håller i sig imorgon och framåt =)

Fy så skönt de ska bli =)

Typiskt att det regnar idag, jag hade tänkt att ge mig ut och springa... men inte i regn...! Alltid hittar man något att skylla på, nej men jag måste ju packa ju! Kom nyss hem!

så sant så sant


dagens tävling

Vi kom in på banan, helt cool var han då. Trotts lite publik, musik, lite stimmigt, red vi in på banan. Jaa jo tjena, bordet där domaren och skrivaren satt, de var det läskigaste han sett i hela sitt liv!!! Han ålade sig som en ål bort ifårn bordet och de två läskiga varelser som satt där (2 snygga brudar liksom), nej nej neeej, jag ska inte dit... Försökte mig på att påbörja programmet... Han höll avstånd på 8-11 m från staketet där domaren satt...! hahaha, banan är 20*40 m, min blev ju 20*30 m med den största hästen =)

Aa efter halva programmet tänkte jag avbryta, men domaren sa, nej börja om från början här med spöt(man får inte ha bl.a. spö på dressyrtävling), ni får göra om det utom tävlan. Vi blev uteslutna såklart men så himla snällt av domaren, det gick liiiiite bättre, men något närme domaren kom vi väl inte. Men är ändå på något sätt nöjd med vår insats. Jag vet verkligen vad vi behöver öva på nu =) =) =) 

Fick 2 "olika" bedömingar med poäng, det ena med alla avdrag pga strulet, där slutade vi på 48.25% och de poäng som hade blivit om hon domaren inte räknade med "strulet" och då fick vi  58.97%. Vinnaren i elitklassen låg på 65.18% (men jag är ju ingen dressyrryttare..... =) )

Han är fortfarande VÄRLDENS MEST UNDERBARA HÄST!!! =)
Han tyckte dock att det var kul att vara på banan och vis upp sig, han skulle bara jävlas med mig och jaa... men jag var inte arg på han, log och skrattade åt det. "Lilla plutten!!!"

Kärlek

Kärlek kan vara så mycket och uttryckas på så många olika vis.
Det kan fylla en med lycka och det kan göra så ont.
Vad är kärlek, hur ser kärlek ut, hur känns kärlek?


sådär

Kordero var inte rädd för staketet alls, men lite små läskigt tyckte han allt det var att nån satt på kortsidan...! Mmm min syster satt där idag, imorgon sitter domaren där och en som skriver protokollet....!!! Men jag måste sluta oroa mig att han ska bli rädd....!!! Vår ridning idag gick sådär, jag ville en sak och Kordero en annan. Men förhoppningsvis är det tvätom imorgon, och det är ju inte så att jag går in för att vinna, jag kan inte vinna dressyrtävlingarna på elit, inte. Detta är bara träning för Kordero, att få se mycket mer folk, staket, domare, skrivare, höra musik m.m. ja allt som hör till tävlingarna!

Nu ska jag sova, ladda för imorgon!!! =)


3LAU - We found house

bästa låten just nu!Come now, I guess you busy talking to some fucking slutt, fucking skank. Is she hotter then me? Would you fuck me? Are you gay?
I´m sexy and I know it.

You blocked me on facebook, now you going to die.


aaa hahaha, ta och lyssna på 3LAU - We found house på spotify =) NU!!!


Silfverberg

Den som missade Silfverbergs mål, tycker jag synd om. Men borde ju redan nu finnas på youtube.

konstiga drömmar...

Grymt konstig dröm inatt.... eller idag på dagen/morgonen...??? Aaa tänkte på att man borstar ju tänderna hela tiden när man jobbar natt, jaa innan jobbet 22.00, när man kommer hem 7.20, när man vaknar 12-13 tiden och så sen igen innan man ska sova (eller gå till jobbet då). Eller hur??? =) Det måste vara det bästa för kroppen med att jobba natt!!!

Aaa men dröm, jag var med i fångarna på fortet i Frankrike, fast inget lag, utan sjäv. I en "cell" fick ansiktet insmörjt med smör som en äcklig stor ödla skulle slicka bort och då skulle jag bita av ödlans tunga då fick jag nyckeln. De hända massa skumt, men jag gav upp när jag skulle börja på ledtrådarna, nää jag hoppar inte såta där bungy jump eller rör massa ormar. Nej Nej Nej! Men sen var jag på nån båt typ, där jag mötte mina små systrar, som hade rymt hemifrån...? Aaa å sen käka vi middag med en massa folk jag kände som tydligen också åkt till Frankrike. Men en viss M förstörde allt, så jag gick runt med svullna ögon på denna "lyx" båt med en massa snygga killar på.... usch! aja, sen vaknade jag tror jag =)

trötta ögon

Åh så skönt det ska bli att få sova nu! Fast nu har jag kommit in i en slags andra andning, e särskilt trött alls.
De vill att jag ska ha textilslöjd med olika klasser idag, 9-14.45, hahahahaha NÄÄE! ;0) Textilslöjd....!!!

Nää nu får Bellsan flytta sig från soffan till sängen, mmm kom till mamma å naaanaa! =)

Ha en toppen torsdag, vid 12-13 tiden ska jag upp igen och njuta av det (förhoppningsvis) underbara vädret. Ikväll är det hoppspecial lektion =) Hoppas att jag och Kordero ska hoppa =) snart är det premiär för lillkillen på dressyrbanan =) =) =) =) typ 3 dagar kvar =)

Nääe, dags att lägga sig ner!

DIF-mff

Matchen är igång och det är Djurgården som sätter fart från början. Malmö kommer till spel i helvitt i kväll. Med ljusblå siffror. Stor risk för gräsfläckar, med andra ord.

=)

Inatt fick jag sovit bättre, och idag har jag mått mycket mycket bättre =)
Har jobbat idag med =)
Fikat med mina 5 bästa vänner och lilla söta Nellie =)

Hoppat med VÄRLDENS UNDERBARASTE häst =), som dessutom ska visa upp sig nästa söndag på sin allra allra första dressyr tävling =) med mig =) Så i veckan blir det fokus på att han ska få se ett ridhus med dressyrstaket (delar av det iaf) (han har ALDRIG sett det innan) så det kan bli mycket spännande!
Öva på att rida jämte staketet och sätta fram en stol så han inte blir tokrädd för domaren =) Men tänk på att inte göra en sån stor grej av det...!!! =) =) =)
Åhh jag längtar som en tok jag =)

Turkiet

Om 2 veckor är jag framme i Turkiet!!!!

Wikegård

Måste tillägga att Wikegård är kung!
klockren
rolig
jaa bäst

hockey

Jag hoppas faktiskt att brynäs vinner guld, såg match 1 och har sett de 2 perioderna av denna matchen.... brynäs är enligt mig överlägsna.

?

Typiska besvär är feber, smärta i bröstet, hosta, andfåddhet och sjukdomskänsla. Sök vård vid tecken på lunginflammation.

SÖK VÅRD!


men nej.....!

Kan inte bestämma mig

Jag tror jag har lugninflammation, och de e inte att leka med ju. Kan ju bli riktigt illa om man inte går till läkaren. Men stundtals mår jag bra. Nu mår jag jätte bra. Men ikväll kommer jag säkert inte må så bra. Men jag tror hela tiden att nu går det över, NU går det över, NU är det över, nähä!

mmm

mmm sov lite djupare inatt..."inatt"
borde nog kontakta vårdcentralen idag?


En vinst, en oavgjord, en förlust.

Djurgårdens inledning på allsvenskan är resultatmässigt så intetsägande som den någonsin skulle kunna bli.

Annars då?

Jodå.

Himmel och helvete.

”Djurgården är bäst i allsvenskan!”

Vill ni spärra in mig om jag skriver så?

Okej, jag håller lite på tangenterna. Ändå tycker jag inte att det är särskilt långt från sanningen just nu.

För mig, som ser tillräckligt mycket allsvensk fotboll för att man borde spärra in mig enbart av den anledningen, har Djurgården tillsammans med Norrköping imponerat allra mest så här långt.

Visst, Åtvidaberg har exploderat i säsongsinledningen, men jag tror att det blå tåget kommer att bromsas in vad det lider. Det är fortfarande svårt att se Bruket på övre halvan när det är dags att summera tabell i november.

Gais pressade hårt

Åter till Djurgården:

I premiären mot Elfsborg på bortaplan var man stundtals överlägsna. Om skottstatistiken 10–18 inte är tillräckligt målande så kan Anders Svenssons halvtidscitat om ”det största rånet någonsin” illustrera hur spelet på Borås arena faktiskt såg ut. När Djurgården synkroniserade sin press som allra bäst gav Elfsborgsspelarna ett närmast desperat intryck.

I omgång två blev det seger mot Sundsvall trots tio man under sextio minuter.

I går pressade Gais visserligen hårt på slutet, men då hade också Daniel Sjölund åkt ut efter en timmes spel. När Marc Pedersen strax därefter dundrade en boll i huvudet på Reuben Ayarna på mållinjen så hade Djurgården precis slagit sin tionde hörna.

Hur många Gais hade haft?

Noll.

Både Sjölund och Chibsah kan missa MFF

Min analys är något förenklad – avslutsdelen är till exempel är rätt väsentlig del av fotbollen – men skillnaden mellan det ängsliga och stundtals schizofrena fjolårs-Djurgården och det homogena, aggressiva omställningslaget som vi ser i år är påtaglig. Samtidigt kan man konstatera att det ser knivigt ut redan i nästa omgång, när ett sårat Malmö FF kommer på besök till Stockholms Stadion. Med Daniel Sjölund och eventuellt Yussif Chibsah avstängda försvinner fundamentet som hela bygget vilar på och jag är inte alls säker på att det finns någon vettig back up-plan med tanke på hur tunn truppen är.

Trots alla positiva tecken skulle Djurgården mycket väl kunna stå på fyra små poäng efter fyra omgångar.


=(

Inte ens hostmedecin hjälper....! vitlök, honung, ingefära, citron....!!!! Jag vill bara kunna få sova!!!!

härlig känsla ändå

G på hemtentan, rätt go känsla ändå.
Rätt go känsla ändå att ha fått G på allt hittills, utan kompletteringar :-) men de lär väl komma.

G på examinationen igår med :-)
Skönt att slippa VG och MVG hetsen som man hade på gymnasiet! Här i G bäst, ibland näst bäst. Men G är alltid bra!!! så var det ju verkligen inte på gymnasiet... 


frågor och svar

sök på HOTELLREVYN


host host

Inte ens hostmedecin hjälper.
Somnade kl 3 inatt...! hostar hostar hostar, skönt att slippa feber idag iaf.


Läser lite om tjänstledighet.

blockquote start När du är tjänst­ledig

är du fortfarande

anställd.blockquote end


men åhh!!!

Om 10 min börjar min ridning, men nej, jag pallar det inte. feber.....! helt slut när jag liksom rör på mig.
Det tog mig 2 timmar att komma upp imorse, proppa i mig 2 alvedon, kände mig OK, åkte till skolan 11.34 hade min muntliga examinationsredovisning som gick okej, berättade berättelser för varande och målade serier...??? aja, jag kan inte måla särskilt bra men ändå, aaaa examinationen drog över på tiden, hann med tåget 16.42 var hemma vid 17.20 då var jag tvungen att gå till bibblan och fixa mer böcker. Väl hemma, nu, dog jag typ, har så ont i bröstet, typ svider från halsen, eller går inte att förklara.

Känner mig som en klubbad säl, hur dom nu känner sig.

påskahelga 2012

Torsdags var de bra fest, mycket bra=)

I fredags var det slappis dag med fina Malin, pizza på Campino, film & godis hemma hos Malin =)

I lördags var jag och mamma på stan, jo Bellsan var också med såklart, sen red jag, jag och en annan tjej red ut med våra smått osäkra hästar, men Kordero skötte sig ändå fint, var väl lite väl rädd men en bilist förstörde allt, tur att jag ändå fick kontroll på honom efter det, sen red vi inne i ridhuset och han gick fin fint. Väl hemma var det bara att duscha och sen ge sig på att laga mat, blev en super god fläskfilé med champinjoner, tomat, basilika, vitlök och mozzarella =) med en (rödvinsås som blev as äcklig!) men en god grekisk sallad till =) dessert blev det också, mums! Fina vänner kom och åt, sen var det party party, skojsigt på Sociten =)

I söndags mådde man sådär, men relativt bra ändå, hoppkurs på eftermiddagen/kvällen, Kordero och jag red så himlans bra!!! =)

Idag vakna jag med feber och en hosta som heter duga, smakar typ blod i munnen när jag hostar, blev till att trycka i sig alvedon sen så, fixade ett skolarbete till morgondagens muntliga redovisningsexamination, fika hos farmor och farfar, och såklart hoppkursen, idag var det lite svårare. Min sits var inte på topp idag och sitsen gör såå mycket, men får ändå vara nöjd, hästen är 178 cm och 6 år, hallå eller =) =)

I ♥ Kordero

Glad Påsk!

Glad Påsk!

Nu ska jag gå till stan, sen blir det att åka till stallet =) Ska fundera ut någon bra övning till mig och Kordero idag =)
Sen hem och fixa mat, sen kommer fina vänner och äter och så festar vi till det!


JÄVLA MÄNNISKOR det finns!

Förra sommaren, en årstid så ljus
kom en familj till sitt sommarhus.
De skaffa en katt så liten och go
natt och dag den inne fick bo.
Han myste och trivdes i moderns famn
att matas, kramas och kallas vid namn.
...
Men sommaren tog slut och hösten kom sen.
Semestern var över, familjen for hem.
Och katten den tänkte: Vad gjorde jag för fel,
vad hände med barnens lek och kel?
Jag står här vid dörren och väntar på er.
Säg mig: Älskar ni mig inte mer?
Där satt han på trappan dag och natt,
han var ju bara en sommarkatt!!
Kylan kröp närmre och snön föll vit.
Varför kommer ni inte hit?

När våren och sommaren nalkas igen
kommer familjen tillbaka till sitt sommarhem
"Kom lilla kissen" ropar de lent,
men för han som blev lämnas var det redan för sent.
Under en lövhög han ligger så still,
den kärlek han fick då räckte ej till.

Av kyla och svält ett kattliv dog ut.
Och detta på grund av att sommaren tog slut

TILL ALLA SOM SKAFFAR KATT NU TILL SOMMAREN !
MAN ÖVERGER INTE ETT LIV ...

!

ALLA BORDE GÅ IN PÅ SVT PLAY OCH SE PÅ REPRISEN FRÅN GÅRDAGENS AVSNITT AV VETENSKAPENS VÄRLD!!!
OM PSYKOPATER,MMM JA, DU HAR SÄKERT EN I DIN OMGIVNING!!!!


SÅÅÅ GÖR DET NU!!!!

=(

Det har varit några fruktansvärda dagar för oss Djurgårdare. En känsla av enorm tomhet kombinerad med alla andra negativa känslor man överhuvudtaget kan tänka sig.

ξ

Ölvestad

Idag har spelarna återigen samlats på isen för en träning, men stämningen är inte som vanligt. Gemenskapen, värmen och glädjen är som bortblåst. Kvar återstår besvikna ledare, ångerfulla spelare och ett livlöst omklädningsrum.

Med tungt huvud kommer Jimmie Ölvestad ut ur omklädningsrummet, sätter sig ner och fäster blicken i tomma intet. Det är uppenbart att han mår katastrofalt dåligt.
- Miserabelt, kan man säga det? Det känns jävligt tufft helt enkelt. Detta är klubben jag växt upp i, säger nummer 19 med en darrande stämma.

Jimmie personifierar uttrycket Djurgårdshjärta, och att degraderingen påverkat honom är inget att hymla om. Ögonen är tårfyllda. De annars rappa svaren kommer nu efter flera sekunders väntan, och ovissheten gör sig påmind i varje svar. Framtiden är oklar.
- Jag vill naturligtvis vara kvar i Djurgården. Sedan vet jag inte hur föreningen… Jag vet ingenting just nu…

Men om du blir tillfrågad att spela i Djurgården nästa säsong i allsvenskan, gör du det då?
- Ja, absolut.

____________________________________

Imorgon är det 3 april jag fyller 24 men ska fira farfar, det får vara hans dag, 80 åringen. Vem vet hur många födelsedagar vi firar tillsamman mer... Vi fyller på samma dag, han sa att han fick den allra bästa födelsedagspresenten 3 april 1988!!! =)

För 5 år sen idag gick morfar bort...

4 april har jag haft mitt körkort i 5 år. 

D I F

KLUBBFAKTA

Djurgårdens Idrottsförening bildades den 12 mars 1891.

Svenska mästerskap i fotboll: 1912, 1915, 1917, 1920, 1955, 1959, 1964, 1966, 2002, 2003, 2005.
Cuptitlar: 1989-90, 2002, 2004, 2005.
Antal medlemmar i DIF Fotboll: ca 14 000.

Djurgården hockey är den förening som vunnit flest svenska mästerskap i ishockey, totalt 16 stycken, varav det senaste 2001. Klubben har även vunnit Europacupen två gånger, 1990 & 1991.


Sälen

Tänka sig att man skulle kunnat vaknat upp i Sälen idag, men tur var väl det... kanske.

inte mycket kan få en att le idag

Djurgården U16 svenska mästare

När mörkret har lagt sig finns det ändå ett slags ljussken och i dag är det U16-laget som besegrade Frölunda i SM-finalen som avgjordes i Gävle. SM-GULD.


Djurgården - allsvensk hockeyklubb


Djurgården - en allsvensk hockeyklubb

Det monumentala fiaskot som är Djurgården Hockey säsongen 2011-12 passerade ikväll i Leksand händelsehorisonten och nu återstår det alltså bara att sugas ner i det svarta hålet. Efter 35 raka säsonger i Elitserien med 12 SM-finaler och 6 SM-guld (16 SM-guld totalt) är numera Djurgården en Allsvensk hockeyklubb.


Det var en tung dag att var Djurgårdare på igår, det gör ont i mitt hjärta. Men, alltid, oavsett, förevigt Djurgården!!!
Mäktigt imponerad av Djurgårdens fotbollsspel igår, de borde vunnit mot ellos igår. Men men.

Deppigt, tyst, dystert, näää fy

RSS 2.0