Nu är det dags...

Nu är det snart dags!
Sitter på jobbet nu och väntar på att få åka hem och fixa det sista och sedan åka till mitt nya hem! Läängtar!

Höres, (när jag har tid) ! =) =)

Phhuuu

HUR SKA MAN PRIORITERA?
Det sägs att det är  nyttigt att varje dag äta ett äpple, och en banan för kalcium. Man ska också äta en apelsin för C-vitamin! Och det är ett måste att dricka en kopp grönt te (utan socker för att undvika diabetes) för att minska kolesterol i kroppen!  
Man måste också dricka  2 liter vatten varje dag och sedan  kissa lika mycket, vilket fördubblar tiden man hittills har tillbringat på toa. Man måste också dricka ett glas yoghurt varje dag för att få de bra bakterierna i magen, som ingen vet vad de exakt är, men du MÅSTE ha minst en miljon sådana i magen,  annars är det illa!
Du ska också ta ett glas rött vin för att undvika hjärtinfarkt. Och så ett glas vitt vin för att skydda ditt nervsystem! Och ett glas öl  (jag minns inte varför det var nyttigt!) Men om du tar dessa tre samtidigt kan du få stroke, fast det gör inte så mycket, du kommer inte ens att märka det.
Man ska också äta nötter och bönor/ärtor varje dag. En hel massa nötter/bönor/ärtor. Du ska äta 4 till 6 måltider per dag, lätta måltider, men glöm inte att du ska tugga varje tugga minst 36 gånger. Bara för det behövs det 5 timmar!
Och så en sak till: efter varje måltid ska du borsta tänderna. Borsta dina tänder efter äpplet, yoghurten, bananen, nötterna, bönorna och ärtorna. Detta ska du göra så länge du har tänder, och glöm inte tandtråden, tandköttsmassagen och munvattnet. När du ändå håller på med detta, kan du ju städa badrummet, kanske installera CD-spelare eller TV där inne, för med tanke på allt vattendrickande och tandborstande lär du tillbringa en hel del tid i badrummet.  
Man måste också sova minst 8 timmar per dag och   jobba 8 timmar per dag, plus de 5 timmarna som behövs för att äta, det blir 21 timmar. Det är 3 timmar kvar, under förutsättning att det inte är  trafikstockning när du åker till och från jobbet. Enligt statistiken tittar folk på TV 3 timmar per dag. Det fungerar inte längre, eftersom man måste ta en promenad varje dag i minst en halv timme (ett råd: efter 15 minuters promenad, vänd tillbaka, i annat fall tar din promenad en hel timme).
Du måste också hinna med att  träffa dina vänner, för de är som växter, måste tas hand om dagligen.
Bland allt annat måste du också hålla dig informerad, dvs. läsa minst två dags- och några stycken kvällstidningar, för att kunna ha en  kritisk inställning i livet.
Du ska också ha sex varje dag, men utan att det ska bli rutinmässigt. Du ska vara innovativ, kreativ och varje gång på nytt  förföra din partner. För detta krävs ju tid. Och då har vi inte ens nämnt tantriskt sex.
Du  ska också  hinna med din familj, hinna moppa golv,  diska, tvätta, för att inte tala om allt du måste göra om du har barn eller husdjur.
När man räknar ihop allt detta ovan behövs det minst
29 timmar.
Den enda lösningen är att göra
flera saker samtidigt!
T.ex.
duscha med kallt vatten och håll munnen öppen så får du dina 2 liter vatten per dag. Medan du lämnar badrummet med tandborsten i munnen kan du samtidigt ha sex med din partner, som i sin tur tittar på TV och läser tidningar medan du torkar golv.
Då har du fortfarande en hand ledig, med vilken du kan
ringa till dina vänner och släktingar.  Drick vin efter det , du kommer att behöva det.  
Sen om du skulle få 2 minuter över,
skicka detta mail vidare till dina vänner (som man ska vårda dagligen), medan du äter äpplet, vilket är som sagt väldigt nyttigt.
Dags för mig att sluta nu, för mellan äpplet, yoghurten, ölen, den första litern vatten och min tredje måltid idag (inkl. nötter/bönor/ärtor), vet jag inte längre vad jag måste göra, men jag vet att jag måste gå på toa NU.
Jag lär spara några minuter om jag borstar tänderna samtidigt!
  


Ha en bra dag!

6 små sanningar

6 små sanningar  Sanning No.1. - Du kan inte nå alla dina tänder med tungan.  
  

 
Sanning No.2. -  Alla idioter som läser den första sanningen kommer  att prova.

  

Sanning No.3.. -  De upptäcker att sanning No.1 är en lögn.  

  

Sanning No.4. -  Du ler nu för att du är en idiot.  
Sanning No.5. -  Snart vidarebefordrar du detta till andra idioter.  
     

 
Sanning No.6. -  Du har forfarande ett fånigt leende i ditt ansikte.    

 Jag ber så mycket om ursäkt för det här, men jag är en idiot som behövde sällskap av fler...


Trött

Jag är trött nu, gick upp tidgt idag. Ja faktiskt kl. 09! Klockan ringde och jag gick upp, tänkte gå och lägga mig igen, men nej. =) Hehe, skönt ändå att man är trött, jag börjar jobba kl. 07.00 imorgon igen. Går upp runt 05.15-05.20 imorgon. Åker med Martin, och han ska vara på sitt jobb kl. 06.30 och då ska vi ha hunnit lämna Bella hos min mamma plus att han ska ha hunnit lämna mig på jobbet. Men nu har jag imorgon kvar att jobba 7-15 och sedan på onsdag jobbar jag bara 7-11 =) Sen är jag ledig i 6 dagar, fast som sagt jag flyttar ju då. Men ändå, slipper jobba och gå upp tidigt å så !!! Nä nu ska jag göra det sista här på jobbet, så får jag snaaart gå hem!

*vinkar* 


Helgen

Hej hej, måndag igen...!
Tänk vad fort det går, jag flyttar om 2 dagar!!! På onsdag hämtar jag nycklarna kl. 13.00 =)=)=)=) WIIE!

Helgen, ja i fredags packade jag en del och så var jag och tränade, sen var vi bara hemma och drack 2-3 öl. Lugnt och skönt. I lördags var jag i stan som sagt och shoppade lite, sen åkte jag hem och gjorde mig iordning. Var hos mamma och åt god middag och drack vin, sen åkte jag till Super bowl och bowlade =) Jag fick 5 strikes!!! Har aldrig fått det på samma omgång innan!!! Ojoj, träningen på WII måste ha gett resultat =)!!! Sen satt vi och drack å sen åkte vi till krogen! Spelade lite Black Jack, satsade 40 kr och växlade in 250 =)=)=)!!! Fick ifs 130 i marker av Martin, men jag vann ändå 120 kr själv!!! Sen åkte vi hem, Martin var lite fuller nämligen!!!

Sen var det söndag, vaknade och var väääldigt seg, beställde pizza och slappade, men började klockan närma sig 16.00 och Core passet på friskis och svettis börjar, mmm ja orkar jag?? Eh va faan, eller joo! Jajemensan, jag tränade också =) Gick rikitgt bra, åhh så gott det var efteråt då, helt otroligt! 

Idag är det måndag, och jag har ringt och avbetällt tandläkartid, ring coh sagt upp Telia hon var dock väldigt bestämd att vi hade 3 månaders uppsägning, men jag fick talat till mig att de stänger av hemtelefon och bredband på fredag =)! Så slipper vi de räkningarna, härligt! Även ringt till elbolaget och anmält min nya adress så de vet vart de ska skicka sluträkningen. Jag har även vart hos Sanna, så Bella & Wille fick leka lite, samt att vi var ute på en liten promenad tillsammans. Och nu sitter jag på jobbet och väntar på att mina gäster ska komma och checka in =)! 

Lördags godis!

Idag ska jag med Maria från jobbet och bowla + hennes vänner då =). Det ska bli riktigt kul faktiskt!!!  Har vart i stan idag och shoppat lite nya kläder, 2 st klänningar 1 kjol och nya leggins!!! Får se vad jag ska ha på mig ikväll, tänkte börja nu, så blir det inte så stressigt sen!

Lite roliga historier som livar upp en regning och grå lördags eftermiddag:
En raggare var ute och gled med sitt vrålåk och fick syn på en blondin vid vägkanten, så han bromasde in och körde ner sidrutan. Då blondinen lutade sig in körde han upp rutan så att huvudet fastnade. sedan hoppade han ut, sprang runt bilen och satte på henne bakifrån. Sen satte han sig åter i  bilen och när han körde ner rutan så att blondinen kom loss igen sa han skarattande: -Vi raggare har våra knep! Då svarade blondinen: -Det har vi bögar också...

TV3 hade fått problem.
Enligt propåer från den statliga kontrollmyndigheten var det för liten andel invandrare i rutan. Men det löste sig elegant. TV3 bara förlängde programmet Efterlyst i 3 minuter...

-Vet du varför den svenska kvinnan inte blinkar under förspelet?
-Nej!
-Hon hinner inte!

Jag hörde att din make sökt jobb på kommunen. Vad gör han nu?
- ingenting, han fick jobbet!

Norges svar på HIV-testet har nu presenterats och de har valt att kalla det för "dolmen-kollen".

Norrmannen som hade skaffat tre barn sa till sin fru.
- Nu får det räcka med barn, eftersom vart fjärde barn som föds på denna jorden är kines.Ha de fint, och tänk på att inte göra något jag inte hade gjort!!! =)

Ser ni mig?

hbk-DIF, vart är jag?
Ser ni mig??

Ledig...?

Då var helgen här och jag är ledig fre, lör & sön, men är jag verkligen ledig? Packa packa packa!!! Hade nästan velat jobba istället. Jag är inte ens färdig med köket ännu, bååh! Sen vet jag inte hur mycket jag kan packa ner, för tänk om jag behöver det nu då. Fast har jag inte behövt det på mer än 1 år lär jag inte behöva det de närmsta 5 dagarna... hehe, fast man vet ju aldrig...! Eller hur? Träning idag =) hehe, skönt att få tankarna på något helt annat, eller ja inte tänka alls för det gör man inte när man väl tränar, skönt det! Nej jag får väl packa ner alla CD skivor och ta lite mer i badrummet!

!!!

22/1-2009

Idag är det handboll, Sverige-Kroatien 20.30 TV4.
Själv så jobbar man och kan inte följa matchen. Följer den via aftonbladets bevakningar =). Så ser man ju iaf vilka som leder och vem som vinner. Följer även Frölunda-Djurgården. Visste inte att de spelar i skandinavuim idag, synd att man jobbar för annars hade jag lätt vart där och kollat på matchen!!!
Idag har jag packat ner en del saker som fanns i mitt kök, har ju ett relativt stort kök nu om man jämför med vad jag kommer få. Och jag förstår inte hur man får plats med så mycket saker i skåpen, där finns miljoner tallrikar och glas, tonvis med krukor och massa massa annat bröte. Bella får en egen flyttlåda med hennes saker i. Just nu ser det ut som bara den hemma hos mig, för jag röjer fram allt ur skåpen och hinner inte packa ner allt i lådor innan jag tröttnat och börjar med nästa skåp. Imorgon är jag ledig, så då får jag f*n ta mig i kragen och komma igång. Ska gå upp tidigt, hahaha året skämt. Det spelar ingen roll om jag ställer klockan på 8, 9 eller 10, jag går bara upp och stänger av den sen lägger jag mig i sängen igen... Jag blir så trött på mig själv, varför kan jag bara inte gå upp? Nää imon SKA jag upp tidigt, ring och väck mig kl. 09!!! =)!!

Nää nu ska jag äta lite pastasallad med köttbullar!

Hej

Hej Blogg!

Igår hade jag ingen tid och skirva, jobbade på dagen sedan gick jag hem till mamma och vilade lite.
Jag åkte till stallet runt sex tiden, åhh va kul det var. Har inte vart i stallet på jätte länge nu ju, missade de 2 sista gångerna förra terminen och nu missade jag de 2 första denna terminen. Och jag som har fått min älsklings hät också, Armanni! Han är ju helt underbar, å min lilla prins! Man har ju lite ont i rumpan idag iaf, satt ner hela lektionen,*jobbigt*. Ja ni som inte rider förstår nog inte vad som menas med att sitta hela lektionen, haha. orkar inte förklara, men ont i rumpan får man iaf =)!!
Idag blir det träning, ska prova step/styrcka passet, de ska bli spännande och se hur det går! Har även börjat skiva en liten tränings dagbok hemma, så man ser till att man tränar regelbundet. Och alltså inte nu i början, utan mer ta hjälp av den längre fram, när man kommer till stadiet; nää jag orkar inte idag bla bla bla... Men man ska inte tänka på det, bara göra det!!!  Idag fyller Johan år förresten, 31 år =)!!! Grattis! Blir kalasa på lördag, vet ifs inte om jag kommer.

Nää nu har jag annat för mig!

Längtar!!

Idag längtar jag verkligen tills vi flyttar!!! Jag har packat lite idag, blev inget igår.. Var helt slut efter träningen. Och jag har hittat 2 nya favorit låtar =) Lyssnar på dem hela tiden nästan! Allt går så mycket enklar då. Idag har jag förresten vart och lämnat blod, jag är ju blodgivare *stolt* plus att man får ersättningspengar som jag skänkte till barn cancerfonden *extra stolt*!!! Eh ja, nu sitter jag och tänker på vad jag ska göra nu, kanske ta ett röj inne på toaletten. jag har så överdriver mycket saker... Jag lär få göra mig av med mer än hälften, för i det nya finns det bara 1 badrumskåp och det är mitt egna lilla! Här i Veddige har jag 2 st som är i badrummet som jag liksom inte får ta med mig + då mitt egna... Nja, hur ska detta gå... Jag har smink smycken shampoo balsam duschtvålar hårtorkar plattångar handkrämer hudlotions ja allt i massor. Nöjer mig liksom inte med en eller två av varje... Detta är alltså mitt största problem just nu, var ska jag göra av allt? Slänga? Jag?? NÄÄ! Fast jag är nog illa tvungen, eller kankse inte. Jag hittar nog en lösning på det problemet också, hoppas jag iaf! Nää nu får jag sätta igång, ska ju glo på handbollen och idrottsgalan sedan =) *LOVE IT* 


See ya! hehe
Johan & Wilma
Johan & Wilma, e hon inte bara såå töt?? =)

Trött

Idag är jag trött, blev inte mycket sömn inatt. Gick upp så himla sent i lördags, sov till halv tolv! Då är man ju inte trött kl. halv tolv på kvällen sen när man måste sova för man ska upp tidigt och jobba! hehe, men men. Nu slutar jag snart jobba, ska iväg och träna efter det sen ska man hämta hunden och åka hem till Veddige och börja packa ner lite saker i flyttlådor samt greja lite hemma. (om jag orkar allt detta)

Lördag

Tänk vad dagarna går, det är redan lördag... Och snart är lördagen slut också! Imorgon ska jag träna igen =)
Tränade ju BAS passet i torsdags, men det var inte så lätt som jag trodde det skulle vara. Skönt att man kommit igång med att träna nu!

Aa igår fick min lilla Bella träffa sin kille som hon inte sett på några dagar nu. Här kommer en bild på dem.
Bella och hennes kille Wille
Visst är Bella med sin kille Wille söta??

jag på jobbet1
Bild på mig på jobbet igen, har ju kameran med mig överallt nu =)!!! Så passa Er!

haha, nää nu ska jag äta lite!

Hur Svensson är jag?

Hur Svensson är jag?[-] Ditt efternamn slutar på -son. Inte nu längre, jag har bytt
[-]Du känner någon som har samma förnamn som du. Nej
[X] Du känner någon som har samma efternamn som du. Ja
[-] I din familj är ni 2 barn. Nej, jag är i ensamt majestät.
[-]Du bor i villa. Nej, men jag skulle gärna vilja.
[X] Du bor i en tätort. Varberg...
[X] Dina föräldrar är mellan 35-50 år gamla. Ja
[-] Dina föräldrar har gift sig. Nej, föräldrarna gifte sig aldrig.
[-] Din mamma är yngre än din pappa. Nej
[-] Din pappa heter Lars. Nej.
[-] Din mamma heter Anna. Nej.
[X]Din familj har en Volvo. Ja
[-] Din familj har en silvergrå eller röd bil. Nej vit
[X] Du har tillgång till Internet hemma. Ja
[X] Du har egen mobiltelefon. Oh ja.
[X] Du har ett eget rum. Ja, till och med en hel lägenhet.
[X] Du har varit utomlands minst 2 gånger. Jepp.
[X] Du har varit på Mallorca/Kanarieöarna. Ja

[X] Du har varit i Grekland. Jadå, ett par gånger.
[X] Du har varit på Öland minst 2 gånger. Ja
[X] Du har varit på husvagnssemester minst 2 gånger. Ja
[-] Din familj har en husvagn. Nej, inte det.
[X] Ingen av dina föräldrar röker.har gjort
[X] Din pappa är lite lätt överviktig. Ja
[X] Du idrottar flera dagar i veckan. Ridning + träning
[X] Du har husdjur. Ja, en liten Bella
[X] Du får månadspeng. Lön! =)
[X] De flesta i din familj är blåögda. Ja.
[X] Du äter på Mc Donalds. Ja...
[-] Du följer Melodifestivalen. Någon gång kanske

Multiplicera antalet kryss med tre och få din procent. 19 x 3 = 57%


Jag får väl börja kolla efter radhus på Hemnet  så är man verkligen Svensson!


Lugn dag

Lugn dag på jobbet, har inte alls för mycket att göra ! =)
Se här

Maria jobbar
Maria svarar på mail

Jag och rosorna
Tänk att få sånna rosor, en gäst köpt till sin käraste, de kostade 700:- !!!
*drömmer mig bort*

jag på jobbet
Tar en bild på mig själv! hehe


Återkommer!

Vadå?

vadå?

Vadå?

Löning!!!

Idag var det löning! Men har inte slösat en enda krona hittills. Har ju ingen bil, kommer inte hemmifrån, sitter här och glor... Kan inte göra någonting, jo städa diska tvätta bla bla bla. Men orkar inte med det nu. Vill göra någonting skoj ju! Har vart ute med Bella 2 ganska långa promenader och en kort. Fast idag är det en liten down dag, känner mig inte på topp. Oj nu körde abulansen förbi, den stannade nog nära. För sirenerna slutade låta väldigt snabbt. Oj då tänkte inte på att jag bor i Veddige, man hinner köra igenom utan ens ha vetat att man vart här =). Men snart flyttar jag här i från!!! Faaan va gott de ska bli!
Ska träna sen, senare ikväll =). Ville ju träna igår, men mådde inte alls bra. känner fortfarande i magen att det inte är på topp. Och kan inte äta speciellt mycket heller. Eller kan och kan, har ingen lust. Är inte hungrig...  Som sagt har ju en down dag idag, hade det igår också... Vet inte varför men bara är, alla har väl det ibland...

pigg, not....
Pigg jag ser ut va? Detta var dock igår, eller ja nej i tisdags!


I be back!

Gott & Blandat

Är sjuk, har inget att göra, lägger upp lite bilder från allt möjligt!

wic final globen 08
På innebandy finalen i globen 08. Warberg vann! (har spilt lite på mig, ser ut som en gubbe? Ser ni? Eller nåt)

Full och guldig på tåget hem från sthlm. sm-guld!!!
På tåget hem efter finalen, full & guldig... + lite trött... Kul var det! =)=) hehe

jag och mamma innan match i Barcelona!  Barca vann!!!
Jag om mamma innan vi ska på fotbolls match i Barcelona, barca vann!!!

på stranden i Barcelona.
På stranden i Barcelona fanns det många såna här skyltar, ganska häftigt!

hotell lobbyn i Madrid
Jag och älsklingen på hotellet i Madrid, vi hade firat mammas 50 års dag denna dag, lite sletna...

Jag & mamma i Madrid
På ett av alla caféer i Madrid, blev en hel del vin och öl...

Real Real??
Real Madrids fotbollstadio!

Balen
Balen, när det nu än var... År sedan! hehe

Bella donna
Hade inget att göra, så Bella fick leka fotomodell!

bella vilar
Bella vilar i soffan!

Sjuk

Ja natten till tisdag var inte rolig... Jobbade måndag kväll och kände mig lite dålig vid tio tiden. Men jag trodde det var för jag var trött. Men ikke då. Fick magsjuka på natten!!! Usch det är det värsta som finns. Är uppe lite idag, har vart ute med hunden och vart i affären. Det är det, helt slut är jag. Så nu blir det sängen igen. Tills Bella måste ut igen. Det är ju tur att hon klarar sig ganska länge innan hon måste ut igen. Hon sover gärna hela dagen! skönt de =) Igår låg jag i sängen hela dagen, var upp någon gång och fyllde på vattenglaset. Mer än så blev de inte. Man mår ju extra dåligt när man vet hur mycket det kostar att vara hemma. Men jag hade verkligen inte klarat av att jobba igår eller idag. Nää nu måste jag ta mig till sängen!

i sthlm
Skål! haha passar super bra nu!!!!

Måndag igen

Då var det måndag igen. Har lite träningsvärk i magen, men annars mår jag väldigt bra! Känns bra att ha lite träningsvärk också, då vet man ju att musklerna har arbetat lite. Idag fick man åka buss in till jobbet, 40 min tog det...! Såå segt. När jag tar bilen tar det 15 min, max 20. Så det är ju lite skillnad. Tog lite bilder på Bella när vi åkte bussen, hon tyckte det var roligt. För så fort hon gnällde fick hon köttbulle. Bara för hon skulle vara tyst, så jag inte fick skämas ihjäl.

bella bus på buss3
Bella letar efter något roligt att skälla på!

bella bus på buss
Nu är Bella trött på att åka bus, finns det något roligare på golvet?

bella bus på buss2
Köttbullar är gott, kan jag få mamma? Snääälla!

Yes!

Japp idag har man vart och tränat. Core blev det! Fy fasiken så jädra gott! Är hel nöjd med mig själv nu. Har även vart ute på en lång promenad med Bella och hemmes kompis Wille (+ matte Sanna då). Helt plötsligt möter vi en liten lös hund, som skällde och ylade. Men hade verken matte eller husse med sig. Jag försöka komma fram till hunden men den var rädd och sprang iväg. Sedan gick den framför oss, till slut när vi kommit upp till ett par radhus kom matten ut och frågade var i all sin dar hunden hade varit. Jo men visst, hon hade säkert bara släppt hunden... Hon verkade inte bry sig särskilt mycket om man säger så. Vet inte ens om hon tog in hunden...
Nog om det, ja nog om allt nu. Ska sätta mig framför TVn nu och slappa sen ska jag sova! Och det ska bli såå skönt!

Jannice

Trött

Idag känns det som söndag... Trött som bara den.
Igår var det "möhippa" fast han har ju redan gift sig. men kul som f*n var det! Vi hade så kul att vi inte hann komma till stan. Kl. 02.05 kom jag på oj, jag ska ju med fyllebussen hem =) måste dra nu.
Det var tydligen inte alls mycket folk ute igår, så det var väl bra att vi inte drog till stan. haha vi var 6 pers på bussen hem. Har jag aldrig vart med om innan...
Gjorde nog bort mig lite igår tror jag, sjöng singstar och de andra filmade och tog en massa kort. Haha youtube? nää hoppas inte... Läggs ut på jobbets intranät ?? näää hoppas inte !!!
aja, trött som bara den idag. Men jag ska la klara mig igenom dagen ändå. 

Då ska man träna imorgon,  ja nu f*n ska jag dit. Bara jag kommer iväg så ska det inte vara några problems ju.

zzzz...

Uppriktighet

Uppriktighet är inte att säga allt man tänker utan att mena allt man säger.


Varför?

Torsdag morgon 8/1 04.45 hände något mycket tragiskt. En fru, mamma, vän lämnade jorden. Hon hade haft bröstcancer och klarat sig ur det, stark som hon var. Dock hittade man ny cancer, och hon skulle börja behandlas på nytt med cellgifter senare på torsdagen. Hon hann inte. Hon slutade andas. 2 små barn är nu utan sin mamma. En man som står ensam med 2 små barn. Många har mist en mycket god vän.

Varför?

Träna

Idag har jag bestämt mig för att börja träna. Så någon dag nu, (haha) ska jag gå och köpa mig ett 6 månaders kort.
Så som många andra som ska börja sina nya liv, nu i början av året. Vi får väl se i Maj hur många som fortfarande lever i "nya" liv. Hoppas dock att jag lever kvar där. =)

Tänker hela, heela tiden på hur jag ska inreda min nya lägenhet. Men jag får inte till det, men jag vet att det kommer bli bra bara jag kommer dit. Men jag vill inte vänta mera, jag vill flytta nu!!!

Skriver mer senare, hoppas jag!
________________________________________________________________

Think about today:
Retar du upp dig på ting som är små så är du väl inte större än så.

Storheten består inte i att göra vad man vill utan i, att vilja det man gör!

Joo har ju glömt att berätta om min 3 rätters jag fick lagat!!!
Soppan blev ju utsökt! Varmrätten blev sådär asså, ingen höjdare köttet blev segt och potatisen var inte riktigt färdig.
Mmm min vitchokladmousse blev vääldigt god =)

Så jag ger mig själv 3≈4 av 5 möjliga!

Storheten består inte i att göra vad man vill utan i att vilja det man gör!

P-möte dag

Idag har det vart personalmöte, hela dagen! Väldigt roligt och nyttigt faktiskt!
Började vid 9 sedan var det prat och fika sedan lite prat och lunch sedan satt vi i grupper och diskuterade en massa!
Sedan fick jag börja jobba medans de andra satte sig till bords och åt middag och fick lite underhållning... Men men jag sitter här och tjänar pengar ju! Maria kom med en tallrik mat till mig också! Mumsigt!

______________________________________________________________________________

Att tänka på idag;

Storheten består inte i att göra vad man vill utan i att vilja det man gör.

6/1-2009

Åhh, kkaalllltt!!!
Har precis kommit hem efter tipspromenad i Stättared.  Frågorna var ganska lätta men missade frågan om vilken tagent som sitter till vänter om h. Jag tog ju J. Men det ska ju vara G!!! ÅH! hehe.
Ja nu har jag ju lärt mig att lägga in bilder på bloggen. Så här kommer några. Blev ju inte så många, inte heller så jätte bra.

bella
Bella försvinner i löven!


Mycket folk på promenad
Folket värme sig med korv och kaffe.


Bella letar efter kaniner.

snön?
Vart är snön någonstans?Trettondagsafton

Idag är det trettondagsafton och julen ska ut. Men min jul ska inte ut, jag flyttar ju 1 feb så varför ta ner alla julsaker och packa upp det "vanliga"? När ändå allt ska ner om någon vecka? Nä de får stå framme ett tag till =)
Idag har jag inte gjort så mycket, har inte ens orkar klä på mig riktigt kläder. Går runt som en zombie och gör ingenting. Men det är gott det också, ska sätta igång och laga mat sedan, idag blir det 3 rätters =) som jag så länge velat göra!

• Krämig kräftsoppa
• Vitlöksgratinerad biff med stekt potatis
• Vitchokladmousse med hallon och blåbär och mjölkchoklad

Önska mig lycka till!!!

Imorgon ska vi på tipspromenad i Stättared, då ska jag ta fina kort som jag ska lägga upp på bloggen. (Om jag förstår mig på hur man gör). Ska försöka lägga ut en bild på min lilla Bella idag, får se om det fungerar!

Stora kramar Min älskling!  Det fungerade =)!!!


Vart tar dagarna vägen?

Vart tar dagarna vägen?
Det känns som om julafton var igår.  Nyårsafton, har det vart?  

Gårdagen blev inte alls som jag tänkt mig. Skulle ju vart hemma och lagat god mat, haft det mysigt, gått en promonad med Bella efter maten, tittat på någon film ja bara ha det gott... Men nej då! Det blev gråt, gråt och lite fest på det. Var hemma hos Frida och drack vin. När vi kom ner till stan skulle jag ju tvunget på isbanan som är vid torget. Japp, ramlade •.. har lite ont idag! haha, sedan var vi på oscars och dansade runt. Sedan blev det nattamat och fyllebussen hem.
Vaknade tidigt idag eftersom telefonerna ringde överallt, hemtelefon och mobil. Fick hämta Bella hemma hos moster Sanna som vart så snällt och passat henne.  Hittade en påse på golvet när jag kom tillbaka igen igen, jaha där var nattamaten. Åt jag inte upp den? Nää helt orörd i en påsa. hahahaha!!!

Min kära bil startade ju inte idag, blev lite jobbigt där ett tag. Eftersom jag skulle jobba och mitt smink, mobil, nycklar och arbetskläder var hemma hos Frida. haha, YEEES! Men det löste sig till slut, fick ta ett tåg in till jobbet, lägga på lite mascara jag hade hemma(säkert gammal), och jobbar nu i förstora byxor och en förliten tröja!!!

Imorgon ska jag laga och faktiskt äta 3 rätters, mysa, glo på någon halvbra film och ta det lugnt. Efter jag har tvättat, städat och diskat. *asg*

lördag 3/1 2009

Då var det lördag idag, dagarna går så fort så jag hinner inte med.
Nu försöker jag planerar vad som ska ätas till kvällen, finns mycket gott att välja på. Ska laga 3 rätters tänkte jag =). Undra hur det kommer att gå!?
Min kära mor skickade sms igår, hon är tydligen med i en film när hon går på brodway manhattan. Ja hon är ju i New York nu!!! Åkte på nyårsdagen. Man är ju lite avundsjuk kan man säga. Haha det längsta jag kommer iår är väl kanske någon resa till STHLM eller båten GBG-Fredrikshamn. *asg*

Fick reda på för några dagar sedan att jag ska hämta nycklarna till den nya lägenheten 28 jan =), jippie! Det ska bli så himla skönt att flytta. Något nytt, ja HELT NYTT! Jag hoppas bara jag kommer på en bra lösning om hur vi ska möblera den. Tänker så det knakar, men det löser sig när vi kommer dit och får in alla möbler å så.

Have a nice day!

Fredag?

Är det verkligen fredag idag?
Känns verkligen inte så.
Har lite ont i halsen idag och är snuvig. Har inte tid med att bli sjuk nu, det finns väl aldrig tid till det. Men speciellt inte nu!

Har gått runt på stan idag, det finns verkligen bara skit nu. Bara skit som ingen vill ha.
Käkade pizza idag också på den "nya" pizzerian med namnet: Bästa.
Ja det var inte den bästa pizzan jag ätit, men den var god. Jätte god =).

Är trött i huvudet idag, helt tomt där just nu, haha.  Bara sitter här och sitter. Känns knepigt... Vet inte..

Hörs
/Jannice

2009

Året var 2009.

Ja, välkomna in i det nya året!

Det blev en helt OK kväll igår, dock blev håret ej permanentat pga att jag inte köpt rätt spolar.
Åt jätte god 4 rätters middag, mums! Drack super gott vin och var ute och skålade och tittade på fyverkerierna från baksidan vid tolvslaget. Lilla Bella var också med ute, haha smällare är hon då rakt inte rädd för. Stod och viftade på svansen och kollade upp i luften =). Så gulligt.

Sedan satte jag på en Beck film som jag & Bella somnade till.

Klockan ringde 5.45 och då var man ju lagom pigg och glad. Men men nu är det över och jag längtar tills denna dag är slut.

Vad jag tror kommer vara det bästa med idag & med 2009; ja det bästa med idag är att jag får dubbelbetalt på jobbet. Det bästa med 2009 tror jag kommer vara, sommaren iår blir det riktigt sommar. =)*hoppas*

Vad jag tror kommer vara det sämsta med idag & 2009; Det kan inte bli värre än var det var i morse när klockan ringde, helt borta. Visste knappt vad jag hette och var jag var. Med 2009 är det värsta feb mars, kalla tråkiga depremerade månader. Sedan allt detta med finanskris å värlsdbild. Men jag är ändå optimistisk =)

See ya


RSS 2.0