usch!!!

Just nu sitter jag hemma och lyssnar på volbeat och "är" på väg ut med Bella... men de e lite läskigt....

Igår lite innan 18 skulle vi gå till bilen, jag och Bella gick lite före Martin, helt plötsligt ropar han bara akta ormen! Aahhh skrev jag och sen såg jag den, och jag sprang åt andra hållet så fort jag kunde, skrek jag då med? miss inte, Bella flög som en vante efter mig, faan va mitt hjärta slog.
Ja det var en snok, men ingen liten, den liksom slingrade sig fram ochg den var 3-4 veck efter honom som ett S fast med en extra kurva, den måste vart typ 1 meter eller 2... ojoj, asså typ precis utan för dörren på vårt bostad område.. ja herre min gud, så nu vågar jag knappt gå här.... Men Bella måste ut igen ju, för jag ska snart åka till jobbet!
aja, får se om jag överlever detta, jag har fobi för ormar och maskar, kan ju inte ens se en orm på TV, knappt.

Detta var första gången i mitt liv jag såg en sån stor orm lös mitt i "naturen" (bostadsområde)

Jobbar

Nu jobbar jag... hehe faktiskt lite roligt att träffa människor och göra någonting! =)

Vi har ett lekrum på hotellet för barnen nu under sommaren, japp där har jag nog tillbringar 45 min - 1 timma idag med att plocka bollar som ska ligga i bollhavet, men de ligger inte där utan de ligger på golvet!!! haha, men men de e ju barn! =)

Relativt mycket att göra, har dock lite lugnare nu...

Ta vara på tiden

Idag är det lite molning, håller på att tvätta också... men så fort tvätten är klar tar jag med mig Bella till stranden.
Perfekt väder för henne idag.. Igår var vi på 3de vik i ca 1 timma och 20 min, de kom fram en tjej som frågade om min hund inte hade något vatten, nej sa jag att jag har inget med mig, men hon dricker i havet och vid duschslangen (finns en dusch slang så man kan spola av sina hundar, och där drack Bella vatten igår) jahaja, sa hon med sur röst, jaa å mager e hon också... Eh jaha fick jag bara fram, - äter hon inte? eh, joo fick jag fram då....
aja, ni ska la inte vara här hela dagen hoppas jag, ni ligger ju här mitt i solen...

Jag blev helt paff och fick inte fram något, saken e ju sådär, Okej, visst jag hade glömt vatten, dock första gången men det var ju inte så att hon inte fick vatten! Bella mager??? Nej hon är normal, har frågat hos vetrinär m.m. och hon har en perfekt kroppsbyggnad och hon äter alldeles för mycket gotta... haha hon är såååå j*vla bortskämd haha
Jag har ibland haft med mig parasoll men Bella ligger inte i skuggan, hon vill ligga/sitta i solen och spana på alla snygga hundhanar som springer runt, och så älskar hon att gräva och rulla sig i sanden! Och så badar ju hon fan  1 gång i kvarten!!!
Visst är det bra att folk bryr sig och kommenterar om de tycker något ser fel ut, men att göra sånna påhopp gör mig förbanad!
Senare såg jag hennes hund sitta och skita i vattnet..mm mysigt!!! Och hon lät det bara vara, faan att jag inte sa något då....

aja, så e re, nu ska njuta av mina lediga dagar, jag börjar ju jobba på måndag.. fast jag är ifs ledig på tisdag ;0)

Sista veckan nu

Jahåå då var man inne på sin sista semester vecka... Det känns väl sådär om man ska vara ärlig, dessa 3 veckorna som gått har gått så ofartbart snabbt... jag hänger inte med...
Känns som om det är först denna veckan som man släppt jobbet helt, men men jobbar på måndag och sen e jag ledig på tisdag =) haha gott de iaf!

Var och tränade i torsdags, oj va jobbigt! inte tränat på 3 veckor och 3 dagar! haha, haft lite uppehåll nu, har ju haft annat att göra! Men å andra sidan har det blivit lite fler och längre promenader med Bella donnan!

Vad ska man egentligen göra på sin semester? Jag känner att jag inte gjort så mycket, de 2 första veckorna var jag ju på stranden VARJE dag, UNDERBART!!!! Men nu, aa bara gå upp dricka lite kaffe tar en snabb runda med Bella, oj kaffe har jag inte druckit idag än.. =)
Sätter sig vid datorn, och sen åker man å hälsar på någon, fast oj alla andra jobbar typ... haha!

Martin har haft 1 dag semester med mig, då var vi på ikea =) hehe... Men vi hade riktigt kul, speciellt när vi skulle käka, vi käkade på mc donalds i kållered, och deras mc drive högtalare var sönder.. och ja behöver jag säga mer? missförstånd efter missförstånd, haha faan va vi garvade!
Nu ska han ha lyx semester, han jobbar mån-ons och är ledig tors-sön i 7 veckor framåt!!!!!!!!!!!!!!!! avis, nänä

Nu ska jag in på FB igen, haha, ha de fint

RSS 2.0