:)

INGA känningar i knät under något träningspass idag!!! Första gången sen operationen jag inte känner någonting :) LYCKA!!! 
Kom upp i 88 % av max puls, inte illa då det inte blivit mkt kondition och att jag kör stenhårt på cirkelgym passet!!! 
Lycka!!! :) 

22 dagar till Kenya 

60

60 rökfria dagar ska sättas på prov nu, cirkelgym och spin puls! Har konditionen förbättrats???Universeumparet

Barn

Barn som inte har några gränser hemma får svårt att följa reglerna i skolan och hamnar lätt i konflikt med sina lärare och kamrater. Därför blir de inte särskilt populära och omtyckta.

Barn som aldrig får ett nej av sina föräldrar och som aldrig behöver bli ledsna får svårt att klara motgångar och kriser senare i livet. Barn som får allt de pekar på lär sig inte att vara tacksamma. Barn som alltid får stå i centrum blir ofta egoistiska.


2

2 år sedan man började studera...! 
2 år

Mycket


TÄNKER PÅ DIG
Det finns så mycket du inte kan se. 
Som tanken på dig kan få mig att le. 
Det finns så mycket du inte fått höra. 
Så mycket jag vill att vi ska göra. 
Det finns så mycket med dig som är bra. 
När jag tänker på dig så blir jag glad. Tricia Harrison

Mmmm

Ungar och modersdjur behöver varandra under en lång tid efter födseln men de skiljs ändå från varandra tidigt. I mjölkindustrin skiljs kon och kalven åt nästan genast efter födseln, trots att det naturliga för dem är en tät kontakt de första månaderna och att kalven diar upp till ett års ålder 


M

Aveln är inriktad på hög tillväxt och produktion. Kycklingarna växer så snabbt att 15 procent av dem får smärtor i benen av sina tunga kroppar. Hönorna lägger tio gånger fler ägg än vad som är naturligt för dem. Följden blir att många drabbas av bland annat äggledarinflammationer Arg

När såg du en gris eller en kyckling ute senast? Trots att 3 miljoner grisar och 80 miljoner kycklingar (4) föds upp och dödas varje år i Sverige är det ytterst sällan vi ser dem i livet. De lever nämligen hela sina liv inomhus eftersom utomhusvistelse för djuren i livsmedelsindustrin är undantag snarare än regel.När de små liksom kommer ikapp...?
RSS 2.0